زندگینامه و فعالیتهای شهید راه حق

شهادت جناب حجت الاسلام آقای سید عارف حسین حسینی ، را به روحانیون متعهد اسلام و خانواده محترم این شهید و ملت مسلمان پاکستان تبریک و تسلیت عرض نموده ؛ و به همه برادران و خواهران مسلمان خود در آن کشور اطمینان می دهم که ایران اسلامی در کنار شما و به عنوان یاری امین و سنگری محکم از شرافت ، استقلال ، عزت و اعتبار اسلامیتان دفاع خواهد نمود. این جانب فرزند عزیزی را از دست داده ام. خداوند تعالی به همه ما توفیق تحمل مصائب و توان ادامه راه پر فروغ شهیدان را بیشتر از پیش کرامت فرماید ؛ و توطئه و مکر ستمگران را به خودشان برگرداند ؛ و ملت پرکرامت اسلام را در مسیر جهاد و شهادت ثابت قدم نگه دارد. و السلام علی عباد الله الصالحین.
روح الله الموسوی الخمینی

خاستگاه


شهید عارف حسینی در روز چهارم آذر ماه 1325 ( برابر 25 نومبر1942) درخانوده ای روحانی واهل علم در منطقه پاراچنار پاکستان به دنیا آمد. شهید علم و تقوی و شجاعت را ازاجداد خودش ارث برده بود. نسب ایشان به امام چهارم امام زین العابدین علیه السلام می رسد ، دوران کودکی اش همزمان بود با استقلال پاکستان از هند. در کودکی از محضر درس پدر، سید فضل حسین استفاده کرد ومراحل تحصیلی را یکی پس از دیگری طی کرد ، تا در سال 1343 دیپلمش را گرفت. پس از آن شروع به تحصیل علوم دینی کرد.

آغاز راه


سه سال پس از شروع تحصیل در علوم دینی از شهر خود به نجف اشرف که در آن زمای مرکز علمی اسلام و تشیع بود هجرت کرد .نتیجه هجرت به نجف چیزی بالاتر از علوم معمول حوزوی بود . ملاقات با رهبر جهانی مبارزه با استکبار حضرت امام خمینی(قدس سره)دم مسیحاحی ای بود که روح تازه ای در کالبد او دمید او را مرقوب ومشتاق جهاد ومبارزه با ظلم و تلاش برای برپایی حکومت اسلامی کرد.
پس از آنکه راه جدید خود را پیدا کرد در اولین اقدام خود در تظاهرات در اعتراض به ظلمی که به آیت الله حکیم مشد شرکت کرد وپس از آن یک ماه در زندان بعثی حبس گردید وبعد از آزادی نیز از عراق اخراج گردید.
به زادگاهش برگشت ولی عطش جهاد ومبارزه نتوانست او را درآنجا نگهدارد . او خاست دوباره به نجف برگردد اجازه ندادند آمد به قم .در قم هم از چند فعالیت سیاسی بر ضد رژیم طاغوت توسط سواک دستگیر واز ایران هم اخراج شد .

ماموریت جدید


حال دیگر آنقدر پخته شده بود که از کسوت شاگردی به مقام استادی برسد وبجای هجرت توانای اصلاح را بیابد، تصمیم گرفت در وطن خود بماند و به نشر معارف دینی وتکمیل سیر مبارزاتی اش بپردازد .


فعالیت های خویش را در سه محور زیر ادامه داد:

1-مبارزه سیاسی با ظلم و تبعیض حکئمت علیه شیعیان پاکستان وزمینه چینی برای برپایی حکومت اسلامی با تعصی از انقلاب اسلامی.
2-فعالیت های فرهنگی برای یشر حقایق اسلامی وبیداری جامعه که از مهمترین فعالیت هایشان تأسیس «دار المعارف الاسلامیه»که محلی بود که علوم دینی در آنجا با شیوه ای نوین و مطابق نیازهای روز تدریس می شد.ازدیگر فعالیت های او ساخت مساجد در اقصی نقاط پاکستان برای آنکه پایگاهی برای فعالیت های دینی باشد.
3-فعالیت های خیریه برای بهبود سطح رفاه وکاهش محرومیت عمومی مردم پاکستان . از جمله این فعالیت ها تأسیس چند درمانگاه در این کشور می باشد .


سرانجام


صبح جمعه 14مرداد سال 67بعد از نماز صبح در مدرسه علمیه هدف گلوله ای سمی قرار گرفت وبه آرزوی درین خویش که همانا نوشیدن جام گوارای شهادت از دست جد مطًهرش بود رسید.


              

  

خصوصیات اخلاقی


1 - تقوی                                            

2 - تواضع

3 - شب زنده داری

4 - مهمان نوازی

5 - دستگیری از مستضعفان

6 - مطالعه مستمر ودائمی

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد